Fagligt

Jeg har tit følt mig som lidt af en blæksprutte, fordi jeg har haft kendskab til mange forskellige arbejdsområder. Jeg har været hende, som har kunnet give en hjælpende hånd med mange steder, fordi jeg netop har haft kendskab til meget. Kollegaer og studiekammerater har derfor også kunne bruge mig til lige at få hurtig hjælp til programmerne, eller som koblingspunktet mellem forskellige opgaver og funktioner.

Jeg trives ikke med at sidde med telefonrøret i hånden hele dagen. Tilgengæld er jeg rigtig god til det praktiske arbejde “bag kulisserne”. Jeg går struktureret til værks med mine opgaver, og jeg trives rigtig godt, når jeg kender mine arbejdsopgaver, og selv kan få lov til at administrere og tilpasse tiden til opgaverne. Kreative opgaver trives jeg bedst med, når jeg har muligheden for at lade opgaverne bundfælde sig, så jeg kan tænke dem igennem, før jeg kaster mig ud i det.

Jeg er meget selvstændig, og har en god ansvarsfølelse for det jeg laver. Som 20-årig rejste jeg alene til Grønland, hvor jeg arbejdede på et hotel i et år. Der lærte jeg i stor grad at klare mig på egen hånd, og at tage ansvar for mine handlinger. Samtidig har det også givet mig gode kompetencer i at samarbejde og kommunikere med andre mennesker, kulturer og personligheder idet både gæster og personale kom fra mange forskellige lande.

Det falder mig naturligt, at arbejde ved en computer. Jeg er derfor heller ikke bange for at prøve mig frem, og jeg er derfor også hurtig til at lære nye programmer at kende – og jeg bliver tit ret god til at mestre dem.

I vil hurtigt finde ud af, at jeg er en pålidelig og stabil medarbejder. Jeg er pligtopfyldende og opfylder mine opgaver tilfredsstillende. Jeg har ladet mig fortælle, at jeg har en god tålmodighed, når jeg skal lære fra mig.

Jeg ryger ikke.

Se mere om min persontype her.

 

Personligt

Jeg bor i Skive i eget hus sammen med min kæreste Thomas.

Jeg får stor fornøjelse af at lege med små grafiske projekter på computeren. Det kan være alt fra drinksplakater til min venindes fødselsdagsfest til jubilæumskataloget for roklubben eller en fotobog fra min sidste ferie. Om sommeren hygger jeg mig med min lille køkkenhave, hvor jeg nyder at se hvor meget jeg kan skabe ud af et lille frø. Ellers elsker jeg en tur i biografen, at læse en god bog og være sammen med både venner og familie. Thomas og mig kan godt lide at køre en tur ud i ganske land, og gerne ad en anden vej end den vi plejer. Lige nu har jeg gang i et projekt, hvor vi skal køre på Margueritruten i hele landet. Jeg har ofte mit spejlreflekskamera med når vi er på tur, og jeg nyder at tage billeder og evt. redigere dem efterfølgende.

Jeg elsker at rejse ud og se verden. Det kan både være små korte weekendture og længerevarende rejser til fjerne himmelstrøg. Vores sidste større rejse var tre uger i det nordøstlige USA, hvor vi besøgte Washington DC, Philadelphia, Boston og New York. En næsten lige så stor del af fornøjelsen for mig er planlægningsdelen, som jeg kan få måneder til at gå med på forhånd. Min længste rejse til dato var efter en afsluttet HHX, hvor jeg rejste 13 måneder til Grønland. Her boede og arbejdede jeg det meste af tiden i den samme by, men fik besøgt meget af vestkysten.

Portræt